Programma
  • Start 18.00 uur. Kosten: gratis. We starten ons prachtige evenement met aandacht voor de jongste kinderen. De bambinoloop gaat over een afstand van 400 meter (één rondje op de atletiekbaan). Iedereen t/m 6 jaar kan meelopen (ouders uiteraard ook).
  • Starttijd: 18.15 uur. Kosten: € 2,00 Voor de jeugdafstand 1,5 km zijn er twee leeftijdscategorieën, t/m 9 jaar en 10-12 jaar. Het parcours loopt over een gedeelte van de Rijsserberg met start en finish op de atletiekbaan.
  • Starttijd: 18.30 uur. Kosten € 2,00 Voor de jeugdafstand 1,5 km zijn er twee leeftijdscategorieën, t/m 9 jaar en 10-12 jaar. Het parcours loopt over een gedeelte van de Rijsserberg met start en finish op de atletiekbaan.
  • Starttijd 19.15 uur. Kosten € 10,00. Let op: geen na-inschrijving mogelijk! GRATIS T-Shirt ingegrepen voor alle lopers op deze afstand. De 10 km is de meest uitdagende afstand van de Assist Verzuim Rijsserbergloop. De Rijsserberg en de Brekeldklim zullen beiden 3x beklommen moeten worden. Daarbij is er iedere ronde een doorkomst op de atletiekbaan. Het heuvelachtige parcours is voor een ieder een mooie uitdaging! Op de 5 en 10 km is de Reginox bedrijvenloop onderdeel van de Rijsserbergloop. De bedrijventeams strijden op deze afstanden voor de teamoverwinning.
  • Starttijd 20.30 uur. Kosten € 8,00. Let op: geen na-inschrijving mogelijk! GRATIS T-Shirt ingegrepen voor alle lopers op deze afstand. De 5 km is qua deelnemersaantallen altijd verreweg de grootste afstand van de Assist Verzuim Rijsserbergloop. Het parcours bestaat uit twee ronden over de Rijsserberg en omgeving. Daarbij is er een doorkomst op de atletiekbaan. Het heuvelachtige parcours is voor een ieder een mooie uitdaging! Op de 5 en 10 km is de Reginox bedrijvenloop onderdeel van de Rijsserbergloop. De bedrijventeams strijden op deze afstanden voor de teamoverwinning.